Tot a punt per la (RE)Vetlla Agroalimentària per als productors i productores agroalimentàries de Ponent

16 Octubre 2023 | Gustum | Catalunya
revetlla_vweb

El 26 d'octubre, a les 18 hores, començarà la (RE)Vetlla Agroalimentària de Ponent. Un moment de retrobada per a productors, productores, elaboradors i elaboradores de les comarques de Ponent.

Amb aquest esdeveniment, que es realitzarà al celler Vinya els Vilars, d'Arbeca, l'Associació Leader de Ponent, en el marc del projecte Gustum, vol crear un espai dinàmic per compartir experiències dels últims anys i recollir inquietuds i accions a desenvolupar de manera conjunta amb el sector agroalimentari de Ponent.

Per una correcta organització, i sobretot, tenir a punt EL TIBERI, els/les interessades s'hi poden inscriure a través d'aquest enllaç:

https://forms.gle/H1zaRWW6vqC2HEsu7

A continuació es detallen els horaris de la jornada:

A les 18 hores: (Re)Trobem-nos!

És el moment de donar la benvinguda, de retrobar-nos i posar-nos cara amb tots aquells i aquelles que treballen al nostre costat. Mentre ens saludem, podrem conèixer de primera mà el celler que ens acull: Vinya els Vilars.

A les 18.30 hores: Qui som i què fem?

Ens volem explicar, dir-vos per què us hem fet venir i sobretot per preguntar-vos què esteu fent i quin és el vostre objectiu d'aquí a pocs anys.

A les 19 hores: Posem a bullir l'olla... 

L'olla s'ha d'omplir d'idees, de projectes i de solucions així que, dedicarem aquesta hora per plantejar-nos on som i cap on volem anar conjuntament.

A les 20 hores: EL TIBERI!

Ha arribat el moment més esperat! Aixequem-nos i degustem el bo i millor del producte local, mentre compartim paraules amb qui tenim al costat. 

Amb la col·laboració dels Consells comarcals del Pla d'Urgell, l'Urgell, Les Garrigues i el Segrià, i del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.