Aquí, vins catalans

'Aquí, vins catalans' pretén incrementar la presència de vins catalans amb DO als restaurants de Catalunya i incentivar-ne el seu consum.

"Aquí, vins catalans" és una iniciativa emmarcada dins de Gustum que neix amb l’objectiu d’incrementar la presència de vins catalans als restaurants de Catalunya i incentivar-ne el seu consum.

Aquesta campanya va dirigida als restaurants que ofereixen un mínim del 60% de vins de DO catalanes i que estan ubicats en territori Leader (http://desenvolupamentrural.cat/gals), però els beneficia tant a ells com als consumidors finals.

Als primers, se’ls ofereix uns adhesius amb el logotip i l’eslògan de la campanya per a col·locar a la porta i les cartes de vins de l’establiment. Aquest suport promocional els ajudarà a tenir un valor afegit i diferencial respecte la resta. A més, tindran també una discriminació positiva a l’hora de participar en accions del projecte Gustum i seran prioritaris en totes les campanyes de promoció i comunicació que es realitzin en el marc de Gustum i les derivades dels Grups d'Acció Local Leader que impulsen la campanya.

El consumidor, per la seva banda, es beneficiarà de poder identificar fàcilment aquells establiments que tenen una major sensibilitat pel producte local, en aquest cas el vi. Per una altra banda, el consumidor tant local com forà tindrà l’ocasió de conèixer els vins del territori i que aquests puguin arribar a ser una futura opció de compra.

Els restauradors interessats hauran d’omplir la sol·licitud que es troba disponible al web de cada Grup d’Acció Local o Gustum.  També hauran de facilitar al corresponent Grup d’Acció Local una còpia de la carta de vins per acreditar que es compleixen els requisits.
Aquesta documentació es revisarà anualment per comprovar que es continuïn complint els requisits d’adhesió.

Restaurants adherits

Grups d'acció local implicats

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.