TastAltCamp, una associació de productors agroalimentaris que us omplirà el rebost

Des de l'any 99, l'Associació Catalana per a la Protecció de Productes de l’Alt Camp treballa per promocionar els productors agroalimentaris de la comarca. 20 anys després, els productors presenten un canvi en el nom, ara TastAltCamp, nova imatge gràfica i junta directiva; i l'afany de continuar treballant incansablement per promoure la qualitat i diversitat dels productes vinícoles i gastronòmics de l'Alt Camp.


Una de les icones que representa les persones de l'Alt Camp, són els calçots. Però vosaltres, reivindiqueu més productes fets en aquest territori. Quins són?

Vins i caves, mels i melmelades, cafès i patates xips, formatges, pans i pastes... Són alguns dels productes d’altíssima qualitat gastronòmica que formen part de l'Associació.

Quin és l'objectiu de TastAltCamp?

Descobrir i potenciar la riquesa de la nostra terra, aquest és el principal objectiu de Tast Alt Camp. Som una associació fundada el 1999 i renascuda aquesta 2019 amb nova imatge, nom i junta directiva.

Per què us reinventeu?

Tenim un llegat format per marques consolidades i d’altres molt joves amb gran projecció. Una unió de professionals de diversos sectors que volen posar en valor i potenciar la riquesa gastronòmica de l’Alt Camp. I a més, fer-ho de manera amena, propera i divertida. Volem crear rutes gastronòmiques, experiències sensorials i degustacions de tota mena.    

Quants socis formeu part de TastAltCamp?

Actualment som 20 socis: Adernats Vins i Cava, Boc de Mont-ral, Cal Garriga, Celler Mas Vicenç, Celler Mas Bella, Caves Vidal i Ferré, Cafè Ciano, Cafès Lider, Cava Magrinyà Calaf, Cava Vives Ambròs, Cooperativa de Valls, Estol Verd, Forn de Mont-ral, Forn de Nulles, Salses i Fruits S&P,  Menjamiques, Llèpol.cat, Mel el Remei, Vermouth Padró & Co., i Patates Palau.

Quines activitats organitzeu perquè us coneguin?

La primera ocasió que ens van brindar per descobrir els nostres productes va ser en el marc de la ‘Music Valls va de Vins’, el passat 10-11-12 de maig. Però ben aviat aniran desgranant activitats com el ‘Tast de Festa Major’, una proposta musical i gastronòmica dins les festes de Sant Joan a Valls.

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.