Pla Oví; joves, emprenedors i amb empenta per obtenir una carn excel·lent

D'on surt el projecte?

El projecte surt de la necessitat de l'aprofitament del farratge sobrant d'una explotació ecològica i la necessitat de produir adob orgànic per a l'explotació ecològica.

Quina és la vostra història?

Pla Oví es va crear el 15 de maig del 2014 amb la compra del ramat amb l'objectiu de produir una carn de qualitat. Ovelles en extensiu que pasturen pel terme d'Algerri.

Qui hi ha darrere del projecte?

Pla Oví és una explotació familiar, que parteix d'una jove incorporació a la ramaderia. Hi treballem el Jordi i la Gemma. Unes de les motivacions principals del nostre projecte era obrir un punt de venda a Algerri per poder vendre la nostra carn. Una carn de qualitat i de proximitat. 

I així va ser, el dia 1 de juny del 2018 vam obrir el punt de venta amb el nom LA BOTIGUETA.

On us podem trobar?

LA BOTIGUETA DE PLA OVI està situada a la carretera de Balaguer, 14., baixos.; a Algerri. Hi podeu trobar la nostra carn de corder o xai i també podeu trobar productes de proximitat o ecològics de productors locals o de proximitat.

Quin és el vostre valor diferencial?

Fem una carn de qualitat on el nostre ramat surt a pasturar cada dia pel terme d'Algerri aportant uns beneficis mediambientals cada vegada més reconeguts per el manteniment de la biodiversitat i la prevenció d'incendis.

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.