Mos de Tros, les conserves casolanes de Vallverd

Les receptes casolanes, les de tota la vida, són les que perduren en el temps. I a Mos de Tros aconsegueixen que les conserves artesanes, elaborades sense colorants ni conservants artificials, tinguin aquell sabor especial.

  • D’on surt Mos de Tros?

Mos de Tros, sorgeix de la nostra passió per elaborar conserves a casa i una mica per la insistència d'un grup d'amics de Barcelona, que cada vegada que venien a casa nostra i veien el rebost amb l'assortiment de conserves elaborades, es quedaven bocabadats. No paraven d'insistir que els hi venguéssim les nostres conserves i que ens plantegéssim seriosament el tema de l'elaboració per vendre a tercers ja que les trobaven molt bones.

Som una petita empresa, anomenada Mos de Tros, dedicada a l'elaboració artesana de melmelades, conserves i acompanyaments culinaris. Estem ubicats a la població de Vallverd, comarca del Pla d'Urgell, província de Lleida. Tot i que vàrem sortir al mercat l'any 2014, Mos de Tros es pot considerar que va començar agafant forma el 2013 amb l'objectiu de tirar endavant un petit projecte al poble que ens permetés viure del que ens agrada.

  • Qui hi ha darrere de Mos de Tros?

Tot i considerar que l'engranatge principal de Mos de Tros recau en dues persones, comptem amb un grup d'unes nou persones/amics que cadascun i dins dels seus respectius camps aporten els seus punts de vista i les seves experiències.

  • On us podem trobar?

Les nostres conserves artesanes les podeu trobar a carnisseries, fruiteries i botigues especialitzades, el nostre punt fort és la província de Lleida. També disposem d'una pàgina de venda on-line www.mosdetros.com.

També realitzem degustacions a botigues, anem a mostres gastronòmiques, assistim a alguna fira d'alimentació, i compartim la nostra activitat a través de les xarxes socials. Creiem molt en el boca-orella i pensem que fent un producte artesà d'alta qualitat i a un preu just, els nostres millors prescriptors són els clients finals.

  • Teniu algun punt de venda de tots els productes que elaboreu?

Com a punt de venda propi, comptem amb la nostra botiga online www.mosdetros.com. Però com dèiem, tot el que elaborem es ven en botigues d'alimentació, carnisseries, fruiteries i en alguns establiments de restauració.

  • Quin és el vostre VALOR DIFERENCIAL?

El nostre valor diferencial més rellevant és la QUALITAT i que les nostres conserves no duen CAP MENA DE COLORANT NI CONSERVANT ARTIFICIAL

Fa un any ens varen concedir el carnet d'artesà alimentari, d'elaborador de conserves i melmelades.Descobriu tots els seus productes i compartiu les vostres experiències amb l'etiqueta #MosdeTros!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.