Mas Buret: experiència i amb passió per oferir el millor de les abelles

D’on surt el projecte? Quina és la vostra història?

El projecte va nèixer abans que jo, ens diuen...

El meu pare ja de petit barrinava amb les abelles, arnes de canya i devia somniar haig de saber fer molta mel per poder guanyar-me la vida. Era el fill petit i l’hereu s’ha enduia la major a part. A mida que es va fer gran, el somni el va fer realitat, aprenent l’ofici i modernitzant les arnes de canya per caixes modernes. Però, la nostra història és més llarga perquè si per banda de pare hi havia somnis per la banda de la mare el seu avi en tenia un bon munt i la feia a les muntanyes de Rajadell. I la mare i el pare feien un bon tàndem recordo que la primera collita d’alta muntanya mentre un la treia de les abelles l’altre la centrifugava manualment. Per tant, jo seria la 4ta generació.

 Actualment som 2 persones i mitja...El Marc, el Raimon i servidor. L’obrador es troba al costat de la masia  Mas Buret que dóna nom a la marca. És una nau de 200 m2 per extreure la mel, envasar i etiquetar el producte final.

On us podem trobar?

A la web www.masburet.com trobareu una plana amb les botigues on venem els nostres productes.

Quines activitats organitzeu perquè us coneguin? (Assistència a fires, obrador, etc).

Participem en el cap de setmana Benvinguts a pagés on obrim les portes de  Mas Buret i ensenyem un rusc d’observació. També anem a vendre cada dissabte al mercat de Vilafranca del Penedès, a la plaça de l’Ajuntament on venem la mel a granel. Els consumidors ens porten pots buits i els omplim segons necessitat.

Quin és el vostre valor diferencial?

 Mel d’aquí feta per apicultors amb experiència i amb passió per donar el millor de les abelles.

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.