Forn de llenya Pa ronyó, productes propers i ecològics

Som la Carme, la Rosa, la Gemma, l’Aixa, en Joan, la Marga i jo en  Jesús Querol, i som una empresa familiar que es dedica a l’elaboració de pa ecològic, brioixeria i coques de recapte. El nostre compromís és fer un producte proper, fresc, ecològic  i que la gent estigui satisfeta amb els productes. 


1. Quina és la vostra opinió sobre el comerç de proximitat? Quina ha estat l’evolució del vostre sector?

El comerç de proximitat és la fórmula que els nostres padrins ens varen ensenyar per poder prosperar. Primer ajudem al nostre veí i ell ens ajuda a nosaltres. Comprar la farina al pagès o a una farinera de Lleida sabent que té registre CCPAE i que està cultivada al país i després del procés d’elaboració del nostre pa poder-lo vendre i menjar el mateix dia, això és el nostre comerç de proximitat.   


2. Explicació de la vostra empresa / projecte. Com sorgeix? Quin objectiu té? Quina trajectòria teniu?

Tant la meva dona com jo érem professors de cuina, pastisseria i forn. Però estàvem treballant a Sitges i se’ns va ocórrer de deixar-ho i tornar a la nostra terra a treballar. Vàrem obrir el forn i aviat la gent començà a confiar en nosaltres i formàrem un equip de 7 persones que estimem el nostre ofici i creiem en una alimentació saludable i pensant en el medi ambient. Tenim un únic objectiu, poder arribar als clients que ens demanen el nostre producte, ara solament són uns pocs als quals arribem.

El nostre compromís és fer un producte proper, fresc, ecològic  i que la gent estigui satisfeta amb els productes. 

3. Presentació de la gamma de productes. Quins productes oferiu? Pinzellades del procés de fabricació? Curiositats? 

Oferim una trentena de pans ecològics sense additius químics, amb massa mare natural, amb fermentacions de 24 hores i cocció en un forn de llenya directa. Això significa que necessitem un dia per fer el nostre pa.  Pel que fa a la brioixeria tota és d’elaboració pròpia. No comprem cap brioixeria congelada i les coques les fem el mateix dia de cocció per poder-les vendre les més fresques possible.

 

5. Valor diferencial. Què fa diferents els vostres productes? Perquè la gent hauria de comprar els vostres productes i no els de la competència?

Els nostres pans estan fets amb farines ecològiques i molts d’ells amb varietats antigues, que no han estat modificades, o sigui que no transmeten al·lèrgies i per tant als nostres clients-amics els hi senten bé. Tant els pans, com la brioixeria i també les coques no contenen cap additiu i sobretot l’E-472 tan perjudicial per a la salut.  

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.