Conill com cal; lliure de transgènics i de proximitat

La carn de conill és una carn altament saludable, rica en proteïnes i baixa en greixos i colesterol, molt recomanable per a nens, adults i avis. Aporta una considerable quantia de minerals com el ferro, el zinc o el magnesi, així com grans dosis de vitamines del grup B, com la B12 o la B3, tant importants per l'assimilació dels aliments.

Partint d'aquesta base, si li afegim que el conill està criat a Baldomar, en un entorn rural ubicat al costat del riu Boix, a la Noguera, amb un clar respecte per la natura i la salut; el resultat que se n'obté d'aquesta, és una carn tendra, d'intens sabor i aroma.

Avui, el protagonista és en Josep Galceran, ramader de l'explotació de conill amb més consciència ambiental i social que tenim al nostre territori, Conill Com Cal.

D’on surt el projecte Conill com Cal?

Es tracta d'una iniciativa pròpia. Tenia el neguit de voler fer un producte de qualitat arran de millorar la gestió i l'alimentació de l'explotació intensiva de conills que tenia a casa. El Conill Com Cal és la marca que correspon a una carn de conill de qualitat certificada, on es prioritza l'alimentació de l'animal.

Quina és la vostra història?

L'any 2009 vam crear la marca Conill Com Cal. Teníem l'objectiu de valorar el conill i buscar un valor afegit; i així ho vam fer.

El conill de Conill com Cal és engreixat mitjançant una alimentació vegetal, lliure de transgènics i medicaments, amb l’objectiu d’obtenir una carn blanca d’excel·lent qualitat amb el gust més tradicional. A hores d'ara, produïm:

  • Cuixa farcida de conill
  • Llonganissa de conill
  • Hamburguesa de conill
  • Mandonguilles de conill
  •  Pintxos de conill
  • Costelles de conill 
  • Filet de conill
  • Costelles arrebossades de conill
  • Fuet de conill

Qui hi ha darrere de Conill Com Cal, 10 anys després de la seva creació? 

Actualment treballo sol a l'empresa, però col·laboro amb una altra persona, que fa el repartiment de la carn. 

On us podem trobar?

A nosaltres ens trobareu a Baldomar, a la Noguera. I els nostres productes, com que servim carn de qualitat, servim a botigues i restaurants que aposten per aquest tipus de producte.

Quin és el vostre valor diferencial?

Aquesta carn tendra, d’intens sabor i aroma, l'aconseguim millorant l'alimentació. I aquest és el nostre tret diferencial. Els nostres conills s'engreixen mitjançant una alimentació vegetal, lliure de transgènics i medicaments, amb l'objectiu d’obtenir una carn blanca d’excel·lent qualitat amb el gust més tradicional i tan enyorat de la cuina dels nostres avis

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.