Celler Ronadelles, un celler amb personalitat pròpia

Basats en el respecte, la sostenibilitat i el saber de les generacions passades, el Celler Ronadelles està format per un equip de persones dedicades a la creació de vins amb identitat pròpia.

Les seves vinyes estan situades en un entorn format per diversos tipus de sòl i relleus, fet que els permet elaborar diferents estils de vi, buscant sempre la millor qualitat.

1. Quina és la vostra opinió sobre el comerç de proximitat? Quina ha estat l'evolució del vostre sector?

Respectem i fomentem el mercat de proximitat. Pensem que és una bona manera d'impulsar el desenvolupament de la nostra regió i és bo per als nostres productes.

Entenem comerç de proximitat: El Priorat com a comarca, el Camp de Tarragona i la Costa Daurada com àrea d'influència i finalment Catalunya que actua de "pal de paller" de tot el territori.

Sempre hem detectat interès dels consumidors pels productes de proximitat. Per la nostra part intentem sempre que podem ser proactius i participar en fires on es fomenta el consum de productes

d'aquest tipus. La finalitat és que el consumidor associï la imatge del Cap de Ruc a una experiència positiva.

Per la nostra part completem l'oferta dels vins amb una oferta gastronòmica i enoturística on treballem els productes de km zero. On el paisatge humà i agrícola que ens envolta és la base dels nostres productes.

IMG_0198REnq

2. Explicació de la vostra empresa / projecte. Com sorgeix? Quin objectiu té? Quina trajectòria teniu?

El nostre celler es troba situat a Cornudella de Montsant. Neix al 2002, i des de llavors ha experimentat un creixement significatiu, tant pel que fa a la producció com pel que fa a la visibilitat de les nostres marques.

Intentem oferir sempre la màxima qualitat en tots els nostres vins, i en aquest moment elaborem vi sota les següents Denominacions d'Origen: DO Montsant, DOQ Priorat, DO Catalunya i DO Cava.

Practiquem l'agricultura biodinàmica des d'un principi perquè creiem en el saber fer dels nostres avantpassats que es regien en el calendari lunar. De la mateixa manera pensem que el vi no ha d'esdevenir un luxe a l'abast de pocs… Intentem satisfer al nostre consumidor. El nostre objectiu és que el client gaudeixi d'un bon vi fàcil de trobar i amb una bona relació qualitat-preu. Els nostres productes tenen una imatge original i desenfadada. Pensem que qualitat i producte de proximitat poden ser també sinònims de competitivitat.

vins1

3. Presentació de la gamma de productes. Quins productes oferiu? Pinzellades del procés de fabricació? Curiositats?

Gamma Cap de RucÉs la gamma de vins més popular i mediàtica del nostre celler. Hem sabut introduir aquesta gamma a les grans superfícies dins el sector de l'alimentació.

Ens agrada definir "Cap de Ruc" amb l'eslogan "l'Essència del Montsant" tot i que no només elaborem vins sota la Denominació d'Origen Montsant, podem trobar dins aquesta gamma: cava, vins d'agulla i un aperitiu.

Gamma Petit de Joanne CoxConstitueix una altra gamma de vins elaborada sota la Denominació d'Origen Montsant. Aquests vins es poden trobar a la restauració i les botigues especialitzades.

Gamma GiralÉs la gamma top del nostre celler on trobem els vins d'autor de gamma alta amb produccions molt exclusives i limitades que s'elaboren amb vinyes de més de 90 anys. Entre aquests vins destaquem el Jaume Giral Gran Reserva, l'únic gran Reserva de la Denominació d'Origen Montsant.

Gamma 88haUna de les darreres incorporacions ha estat 88ha, un vi fresc i afruitat sense identificació geogràfica ideal com a vi de taula, un vi Català sense DO.

Gamma Vins i LlegendesEl fet de cultivar vinyes de les dues Denominacions d'Origen dins de la comarca del Priorat i el continu creixement de vendes internacionals , va impulsar la creació d'un nou vi sota la Denominació d'Origen Priorat "Vins i Llegendes".

Hem intentat afegir un valor històric a través de les il·lustracions creades a mà que trobem en les seves etiquetes. Intentant transmetre llegendes i fets històrics de la nostra comarca als nostres consumidors, i despertant la curiositat de conèixer la nostra comarca.

4. Valor diferencial. Què fa diferents els vostres productes? Perquè la gent hauria de comprar els vostres productes i no els de la competència?

Un dels nostres valors diferencials es l'adaptació al mercat. Les tendències varien, les modes fluctuen i és important tenir un tracte directe amb el consumidor final. Saber què li agrada i què li atreu al teu client final és bàsic per aconseguir vendre.

Hem sabut escoltar les necessitats dels consumidors i adaptar-nos a les demandes del mercat. Creiem que els nostres productes es diferencien per una sèrie de valors positius, vàrem apostar per una imatge desenfadada i original, fàcil de recordar amb un logo i un nom impactant. Creiem que els consumidors de Cap de Ruc han associat aquesta imatge amb un bon vi i a una bona relació qualitat-preu.

Però el més important és que gaudim fent la nostra feina i aquest fet es transmet amb un glop de qualsevol dels vins del Celler Ronadelles.

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.