Cal Kika, un renom amb regust de sucs, melmelades i almívars

D’on surt Cal Kika? Quina és la vostra història?

El nom de Cal Kika surt del sobrenom o renom de la casa.

La nostra empresa es va crear fa 10 mesos; i el que volíem aconseguir era una nova manera d'elaborar els productes, una manera de sortir d'allò comú, dels productes habituals, agafant aquelles receptes dels nostres pares i avis i millorar-les per tal d'oferir un producte més exclusiu, que de fet, ja ho és, perquè el producte que nosaltres elaborem a més, és de collita pròpia.

Qui hi ha darrere de Cal  Kika? 

Darrere del Cal Kika hi ha una família, el Gaietà el qual cuida els fruiters i l'Eva que elabora les melmelades, els sucs i els almívars de la seva fruita i a més a més, comptem amb l'ajuda dels nostres dos fills l’Adrià i la Mariona, que ens ajuden quan poden.

On us podem trobar? Quines activitats organitzeu perquè us coneguin? Teniu algun punt de venda de tots els productes que elaboreu?

El nostre obrador el podeu trobar al Carrer Sant Antoli, número 16, d’Aitona. Per a donar-nos a conèixer solem assistir a fires gastronòmiques però també  podeu trobar els nostres productes als diferents punts de venda que són els següents: Carnisseria Patenis, Casa Pan, Rústic Obrador i Bar Tabolls, tots d’Aitona. També podeu trobar alguns dels nostres productes a Lleida; Bo de Shalom i Ara Proximitat. I estem buscant nous establiments per expandir-nos.

Quin és el vostre valor diferencial?

Com deia, el producte és exclusiu, perquè la fruita, la conreem, la cuidem i l'elaborem nosaltres. Pel que fa a les nostres fruites estrella trobem la nectarina i el paraguaià i la segona cara d’aquest distintiu tenim els xirlets, amb els quals donem un toc mes “xic” a diferents plats i begudes.

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.