Tros Food Vall del Corb

trosfood

Vallfogona de Riucorb, 21 de maig de 2016- L'Associació de la Vall del Corb juntament amb diferents productors i restauradors de la zona i el suport de GUSTUM han organitzat amb èxit, la primera edició del TROS FOOD VALL DEL CORB, una iniciativa turístico-gastronòmica que pretén donar a conèixer aquest territori paisatgísticament i mitjançant els productes agroalimentaris que s'hi elaboren.

L'activitat ha comptat amb 250 inscrits i s'ha dut a terme el dia 21 de maig a les 12:00 del migdia. Aquesta iniciativa s'ha dissenyat com una ruta circular, d'aproximadament uns 8,5 quilòmetres, que enguany ha volgut donar a conèixer els entorns de Vallfogona de Riucorb, Guimerà i l'Ametlla de Segarra.

Els participants, a més de gaudir de la passejada, han pogut degustar, en els 7 punts d'intendència que estaven repartits per tot l'itinerari, els diferents productes de la vall preparats per cuiners del territori i assaborir els olis, les cerveses i els vins que s'hi elaboren.

Mitjançant aquesta activitat, el que es pretén és apropar als participants a un territori desconegut i que té molt per oferir. I any rere any donar-ne a conèixer el seu potencial turístic organitzant el TROOS FOOD en diferents municipis de la Vall.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.