Tast de productes locals per a l'acte de presentació de les novetats del projecte Espais Naturals de Ponent

04 Abril 2017 | Gustum | Pla d'Urgell
Tast de productes locals Gustum a Cal Sinén

L'Associació Leader de Ponent va organitzar, el passat 4 d'abril a les 12 h a Cal Sinén -a l'Estany d'Ivars i Vila-Sana-, l’acte de presentació de les novetats i accions immediates per ampliar l'abast del projecte estratègic Espais Naturals de Ponent.

Nascut la tardor de 2016, Espais Naturals de Ponent té per objectiu donar valor als espais naturals del territori i contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu entorn. En pocs mesos el projecte ha consolidat la seva posada en marxa i inicia ara un procés d'expansió.

L'acte va comptar amb uns 70 assistents i va marcar el tret de sortida de l'exposició itinerant Espais Naturals de Ponent i de l'agenda d'activitats que durà la riquesa dels espais naturals a tot el territori. Durant l'acte també es van donar a conèixer les novetats i incorporacions al projecte.

Per cloure l'acte, Gustum es va encarregar d'organitzar una mostra gastronòmica amb productes artesans locals, els quals volem donar les gràcies per haver participat: Cal Bosch, Dominis de Granyena, Formatges Camps, Forn de pa Cal Gil, Forn de pa Martorell, Cooperativa d'Aspa, Mos de Tros, Xarcuteria Vallverdú Aloy, Torrons Fèlix, Forn Pa de Ronyó, L'Olivera, Mas de Nogués, Tomàs Cusiné i Celler Matallonga.Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.