S’esgoten les inscripcions per adherir-se al servei gratuït d’accés i assessorament de Google My Business

07 Agost 2020 | Gustum | Catalunya
Google My Business

Es tracta d’oferir a aquestes productores, la possibilitat d’aparèixer i també de tenir totes les dades actualitzades a la plataforma de Google, que tot i que es podria fer de forma autònoma i sense cap cost, aquest ajut permet a aquestes microempreses invertir molt poc temps per a tenir un recurs tecnològic molt utilitzat en l’actualitat. A més, compten també amb l’assessorament per part de Nubulus, la qual els explicarà com ho poden fer per autogestionar-se aquest espai i quines pautes han de seguir per posicionar-se millor a Google, entre d’altres aspectes.

Aquesta acció ha estat impulsada a través del projecte Gustum i amb la col·laboració de l’empresa Nubulus i tots els grups Leader de Catalunya.

A falta de set dies per a que s’acabés el termini d’inscripció a aquest servei, el qual es va iniciar el el passat dia 22 de juliol, ja han mostrat interès 50 empreses productores agroalimentàries d’arreu de Catalunya.

En els propers dies, l’equip tècnic de Gustum i l’empresa Nubulus analitzaran les peticions i es posaran en contacte amb totes les persones interessades.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.