Presentació de les novetats de la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida

ruta-de-la-cervesa-artesana-de-lleida

Lleida, 20 de setembre de 2016- L'Associació de Cervesers Artesans de Lleida, entitat que treballa per promocionar el valor afegit i el consum de la cervesa produïda de forma artesanal a Lleida, ha presentat aquest matí les novetats i incorporacions de la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida, un projecte de territori que s'ha de consolidar com un pols d'impuls turístic i socioeconòmic i dinamitzar l'oferta gastronòmica, cultural i d'oci de la província. La Ruta compta amb el suport i acompanyament de Gustum, projecte coordinat per l'Associació Leader de Ponent amb el finançament del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

La Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida va néixer el 2015 com a la primera ruta d'aquest tipus a Catalunya, i en només un any ha incorporat tres microcerveseries, consolidant-se amb set marques molt arrelades al territori. A les quatre que van iniciar el projecte, Cerveseria Matoll, Cerveseria Casa Dalmases, Cerveses Ponent i La Vella Caravana s'hi han afegit Ctretze Pirineus, Cervesa Perot i Cervesa Lo Vilot. Aquestes incorporacions reforcen la cobertura de la Ruta, que amplia el seu abast a un total de cinc comarques: La Noguera, La Segarra, L'Urgell, el Pallars Jussà i el Segrià.

La Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida proposa descobrir la província a partir de la visita a les set microcerveseries adherides. Els obradors obren les portes i mostren el procés d'elaboració, tipologies de cervesa que elaboren i particularitats de la seva proposta. Concebuda com una proposta de territori, la Ruta apropa al visitant a l'oferta cultural, gastronòmica, d'oci i de lleure al voltant de cada obrador, ja que durant la visita els cervesers recomanen activitats de proximitat al visitant, que també es poden trobar a la web de l'Associació de Cervesers Artesans de Lleida www.cerveserslleida.com. La Ruta es referma així com una plataforma aglutinadora de propostes i una eina d'atracció de turisme i de dinamització econòmica i social de la província.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.