Participa als tallers sobre circuits curts de comercialització i noves tendències alimentàries!

25 Octubre 2021 | Gustum | Catalunya
Jornades_Mendinet_ARCA

MENDINET i ARCA, amb la col·laboració de l'Associació Leader de Ponent, proposen 3 tallers virtuals amb l'objectiu de crear un espai de diàleg del qual sorgeixin accions concretes a realitzar en el marc del projecte de cooperació Acercamiento Rural-Urbano, entorn de circuits curts de comercialització i noves tendències alimentàries.

Els tallers van dirigits a associacions de productors, petites empreses agroalimèntaries, tècnics/ques de desenvolupament rural, petit comerç i grups de consumidors. (Es tracta de tallers virtuals a través de la plataforma Zoom, i que es faran en castellà.)

L'objectiu d'aquests tallers és crear un espai de diàleg del qual sorgeixin accions concretes a realitzar en el marc del projecte, entorn de les següents temàtiques:

1) Nous marcs normatius per a circuits curts de comercialització i venda directa (8 de novembre de 2021)

2) Petita distribució en circuits curts de comercialització (11 de novembre) 

3) Com adaptar-se a les necessitats del mercat (22 de novembre)

Per participar-hi és necessària inscripció prèvia.

Consulta el programa aquí

Per a més informació contactar amb ARCA, MENDINET (mendinet@mendinet.org) o Associació Leader de Ponent (https://www.leaderponent.cat)

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.