Obert el procés participatiu per elaborar el Pla d'acció per al desenvolupament de la producció ecològica a Catalunya

26 Gener 2022 | Gustum | Catalunya
Placcio_ECO

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat deCatalunya impulsa el procés participatiu per a l’elaboració del Pla d’acció per al desenvolupament de la producció ecològica per al període 2023-2027.

L’objectiu d’aquest nou Pla és ajudar a potenciar la transició cap a un sistema alimentari més sostenible, consolidar els esforços dels agricultors per fer front al canvi climàtic, protegir el medi ambient i preservar la biodiversitat mitjançant un instrument de més qualitat que millori la governança de tots els agents necessaris en el seu desplegament i aplicació.

El procés participatiu pretén actualitzar la diagnosi de la situació del sector i recollir propostes per enriquir i millorar el contingut i aplicació del futur Pla d’acció. Per aconseguir-ho, s’ha preparat un qüestionari en línia obert a tota la ciutadania, i es duran a terme una sèrie de sessions de treball amb persones dels àmbits de la producció, l’elaboració, el comerç i el consum dels productes ecològics, i també del món científic i tècnic relacionat amb el desenvolupament i la transferència de coneixement al sector.

També hi haurà sessions de treball específiques per a representants de l’Administració catalana, des dels departaments mateixos de la Generalitat fins a l’Administració local.

Per poder participar en aquest procés i conèixer-lo en detall, es pot trobar tota la informació en el portal Participa.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.