Nova edició del curs ‘Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària’,

27 Gener 2022 | Gustum | Catalunya
Programa_EAEmporda22

L’Escola Agrària de l’Empordà ha obert les inscripcions al curs ‘Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària’. Es tracta de la quarta edició d’aquesta formació dirigida a petits productors i elaboradors, que té l’objectiu d’impulsar la revalorització dels seus productes i fer créixer projectes d’elaboració alimentària.

El curs té una durada de gairebé quatre mesos, des del 7 de febrer fins el 30 de maig, i combina la presencialitat amb el teletreball. En cadascuna de les sessions es proporcionaran les eines necessàries per a què els productors puguin desenvolupar una activitat d’elaboració alimentària amb eficàcia, seguretat i compliment dels requisits normatius. Alguns dels seus objectius concrets són: capacitar tècnicament els participants per a dur a terme una activitat econòmicament viable, proporcionar material i infraestructures per les primeres proves preliminars i fomentar les relacions entre els participants.

La formació completa té un cost de 65 euros, i un cop finalitzada i obtenint el certificat, hi ha la possibilitat de presentar-se a les ajudes de suport i desenvolupament a les que opta l’Escola Agrària de l’Empordà.

Si us voleu apuntar al curs, les inscripcions es poden fer seguint aquest enllaç.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.