Neix l'Experiència Zombie; una experiència lúdico­gastronòmica organitzada per les restauradores i obradores de la Vall del Corb

17 Març 2021 | Gustum | Catalunya
Expzombie_vallcorb

[...] Ens trobem en estat de descomposició. La pandèmia ens ha enterrat, i ara ja sentim la mutilació dels tancaments preventius. Experiència Zombie és un intent de resurrecció de la nostra vida gastrocultural de la Vall del Corb. Ens unim, com el monstre del Doctor Frankenstein, per crear una experiència que recosirà les xarxes de suport que han fet créixer els nostres restaurants, amb transfusions d'alegria i d'amor al territori. [...]

Així es presenta Experiència Zombiedel treball i la inquietud d'un grup de restauradores amb un objectiu comú: ressorgir de la pandèmia.

Les restauradores i obradores del Rocallaura Cafè (de Rocallaura), el Restaurant Somsomnis (de Vallfogona del Riu Corb), La Cava (de Tàrrega), el Bar Centro de Maldà (de Maldà) i de l'obrador Cal Caixís (de Solivella) aposten per dur a terme aquesta iniciativa amb uns objectius clars:

  • Fer promoció del territori de la Vall del Corb, dels productes alimentaris que s'hi elaboren, i de la cultura que emana la nostra vall.
  • Donar suport a dos sectors greument afectats per la crisi del la Covid19, com són la restauració i la cultura.
  • Recuperar la vida en societat, compartir rituals per recordar que som animals socials i que necessitem les endorfines que ens generen les activitats compartides.

Així doncs, les restauradores i amb el suport del projecte Gustum organitzen, per al proper dissabte 20 de març una experiència lúdico­gastronòmica formada per un espectacle amb música en viu i un menú per emportar que podran ser gaudits per totes des de casa. 

L'esdeveniment consta de dos punts: ­un concert en directe a càrrec del músic Carlos Montfort que presentarà el seu nou disc i s'emetrà en streaming des de la Sala Cultural de Maldà i un menú degustació per a dues persones elaborat per les restauradores abans esmentades. Tota l'experiència té un preu de 50€.

Si voleu viure aquesta experiència, escriviu un correu a: ezombievalldelcorb@gmail.comLes places són limitades.

Més informació: https://www.instagram.com/experiencia_zombie/


Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.