Més de 150 alumnes de l’Escola Manuel Ortiz i Castelló de Juneda s’endinsen al món de la producció agroalimentària amb la Cúpula Gustum

09 Novembre 2018 | La Cúpula Gustum | Les Garrigues
Juneda (1)

El passat divendres 9 de novembre, la Cúpula Gustum es va instal·lar al Pavelló Poliesportiu de Juneda, a les Garrigues. Alumnes de l’EscolaManuel Ortiz, de Juneda van visitar la Cúpula i van rebre les explicacions del monitor especialitzat que dinamitza aquest recurs.

L’activitat va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de les Garrigues i alcalde de la mateixa població, Antoni Villas.

Des del setembre d’aquest 2018 fins a data d’avui, més de 3.000 persones de tot Catalunya han pogut visitar la Cúpula, que s’ha traslladat a 16 escoles i 3 fires de tot el territori català.

Pel que fa a les dades del 2017, la Cúpula es va instal·lar a 62 escoles i en 6 fires del país. Un total de 8.200 persones van descobrir aquesta instal·lació semiesfèrica des del novembre del 2017 i fins al juny del 2018.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.