Les escoles Ignasi Peraire i Les Arrels de Mollerussa s'endinsen en el món de la producció agroalimentària amb la Cúpula Gustum

07 Novembre 2018 | La Cúpula Gustum | Pla d'Urgell
Escola Mestre Ignasi Peraire

Aquest dimecres 7 de novembre, la Cúpula Gustum ha fet parada a la capital del Pla d’Urgell. Les escoles Mestre Ignasi Peraire i Les Arrels de Mollerussa han pogut visitar la instal·lació que s’ha col·locat a l’EspaiCultural dels Canals d’Urgell (Mollerussa). Durant tota la jornada lectiva, uns 150 alumnes han passat per la Cúpula Gustum i han conegut com, qui i on es produeixen els aliments que tenim diàriament a taula. Monitors especialitzats han explicat el funcionament del recurs i també han donat suport als mestres per treballar amb els jocs educatius, presentats aquesta tardor.

L’activitat ha comptat amb la presència del president de l’Associació Leader de Ponent, i president del Consell Comarcal del Plad’Urgell, Joan Trull i Borràs, que ha fet saber que des del setembre d’aquest 2018 fins a data d’avui, unes 2.800 persones de tot Catalunya han pogut visitar la Cúpula, que ja s’ha traslladat a 16 escoles i 2 fires de tot el territori català.

Trull, també ha fet saber als mitjans que durant el 2017, la Cúpula es va instal·lar a 62 escoles i en 6 fires del país. Un total de 8.200 persones van descobrir aquesta instal·lació semiesfèrica des del novembre del 2017 i fins al juny del 2018.

Al matí, els alumnes de 3r i 4t de l’escola Ignasi Peraire de Mollerussa han pogut visitar el recurs i aprofundir en la temàtica a través dels nous jocs educatius que l’acompanyen. A la tarda, serà el torn dels alumnes de 5è de l’escola Les Arrels de Mollerussa. Les dues escoles s’han interessat pel recurs arran de la 22a edició de les Activitats Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d’Urgell, acte on es va donar a conèixer el recurs.

El projecte Gustum va publicar un formulari al seu web de Gustum i des d’allà, les escoles que es van inscriure i van ser escollides per ordre d’inscripció.


Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.