La XEMAC cerca persones que necessitin assessorament en temes d'emprenedoria agroalimentària

11 Gener 2021 | Gustum | Catalunya
XEMAC
La Xarxa d’Espais d’Emprenedoria Agroalimentària de Catalunya (XEMAC) busca persones emprenedores que faci menys de cinc anys que han iniciat la seva activitat en temes d'elaboració i transformació de productes en obrador compartit o propi, que estiguin ideant la posada en marxa d'un obrador a la finca o on sigui en l'àmbit privat. Així mateix, la iniciativa està adreçada a persones emprenedores que faci menys de cinc anys que s'han incorporat al sector agrari o que estiguin a punt de fer-ho.

De la mateixa manera, hi poden optar les persones que estiguin en un canvi d'orientació productiva important (com per exemple passar de cabres de carn a llet o passar de fer cereal a horta) o que estiguin començant a treballar sota la normativa d'algun segell (com per exemple passar d'agricultura o ramaderia convencional a ecològic).

La temàtica dels assessoraments girarà al voltant de temes agraris, registres sanitaris, APPCC, bones pràctiques, màrqueting, comunicació, xarxes i altres aspectes vinculats a la viabilitat econòmica i el model de negoci.

Les persones interessades poden presentar la seva candidatura omplint un formulari en línia abans del pròxim divendres 15 de gener.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.