La campanya 'Alt Camp, de la terra a taula' promourà els productes de proximitat als àpats de Nadal

14 Desembre 2020 | Gustum | Alt Camp
AltCampTaula_LeaderCamp

El passat 10 de desembre es presentava la campanya 'Alt Camp, de la terra a taula' que té com a objectiu promoure els productes de proximitat als àpats de Nadal.

La campanya, promoguda per l'Oficina Comarcal de l'Alt Camp, del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat i el Consell Comarcal de l'Alt Camp amb el suport del projecte de cooperació Gustum i el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, vol donar un nou pas en la promoció dels productes Km0 com ja ha fet durant l'estiu amb el llistat de productors de proximitat. 

Receptes especials KM 0 per Nadal

Per fer-ho possible, la nova campanya difondrà cinc vídeos on es podrà visualitzar l'elaboració d'unes receptes espeicals, per a aquestes dates elaborades amb productes de la comarca. Aquests vídeos s'aniran penjant i difonent periòdicament a les xarxes socials de @turismealtcamp i @leaderdelcamp . Es tracta de receptes fetes per cinc restauradors col·laboradors de l'Alt Camp: Ca l'Ermità (Alcover), Portal 22 (Valls), Coll de Nulles (Nulles), El Llèpol (Vila-rodona) i Masia del Pla (El Pla de Santa Maria).

També s'emetran falques a l'emissora vallenca Hit103, que té el seu radi de difusió a tot el Camp de Tarragona.

Els vídeos ja es poden veure al canal de Youtube del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp.

Gustum i el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp treballen per l'impuls del consum de productes locals i de proximitat amb la pandèmia

Durant aquest estiu, el projecte ha recolzat les iniciatives que a nivell comarcal han sortit per impulsar el consum de productes de proximitat arran de la crisi generada per la COVID19: les campanyes Inverteix Priorat, La pagesia del Baix Camp a casa teva, o Menú Conca de Barberà n’han estat alguns exemples destacats.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.