L'Ass. Leader de Ponent i Caixabank promouen la sessió 'Com protegir i potenciar la identitat digital del teu negoci'

18 Maig 2023 | Gustum | Catalunya
Caixabank_22052023

El proper 22 de maig, a les 17 hores, a l'Espai Cultural del Sindicat de La Floresta, es farà la la sessió 'Com protegir i potenciar la identitat digital del teu negoci' a càrrec d'Erik Garcia d eNubulus WS

La sessió, que està dirigida a micro, petita o mitjana empresa,oferirà també a les persones assistents la possibilitat de beneficiar-se d'un servei d'assessorament individualitzat extraa càrrec de la mateixa empresa que realitzarà la sessió, Nubulus WS.

Prèviament, a les 16.30h, es farà entrega de diplomes i presentació dels 4 projectes seleccionatsen el marc del Programa d'Emprenedoria Rural a Ponent, impulsat per l'Associació Leader de Ponent i Caixabank. 

Participar en aquesta part també pot ser interessant ja que és una manera de conèixer les diferents iniciatives que sorgeixen al territori i establir contactes i sinergies amb les persones que les impulsen.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.