Jornada de presentació de la XXII Mostra Gastronòmica de les Garrigues

28 Octubre 2016 | Gustum | Les Garrigues
mostra-gastronomica-garrigues

Les Borges Blanques, 28 d'octubre de 2016- Gustum ha donat suport a la presentació de la XXII Mostra Gastronòmica de les Garrigues que enguany se celebrarà durant els caps de setmana i festius del 5 de novembre al 18 de desembre. L'acte ha tingut lloc a la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques i ha comptat amb la participació del vicepresident de l'Associació Leader de Ponent, Antoni Villas, acompanyat del diputat provincial i alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, així com de restauradors que participen en la Mostra i altres responsables de la iniciativa.

En la seva intervenció, Antoni Villas ha volgut agrair a la Cooperativa Sant Isidre i als deu restaurants que participen en la Mostra la seva feina i el suport a la iniciativa que, amb vint-i-dues edicions, està molt consolidada. Villas ha destacat que la Mostra és una eina més de promoció de la comarca, com ho són les fires i les festes majors, on s'expressa com pensa i com viu aquest territori, a través dels seus productes i la seva gastronomia i ha afegit que creiem que la Mostra és la millor manera d'invitar a tothom perquè vingui a conèixer la comarca.

Durant l'acte s'ha fet la premsada del primer raig d'oli als molins de la cooperativa. Així mateix, els assistents han pogut degustar un tast d'alguns dels plats que se serviran en el marc de la Mostra.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.