Gustum a la jornada 'Cooperar per un medi rural viu'

15 Setembre 2017 | Gustum | Barcelonès
Gustum a la Jornada de Cooperació a Barcelona

El passat 15 de setembre, a l'Escola Industrial de Barcelona, hi va haver la jornada 'Cooperar per un medi rural viu', organitzada per l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) amb col·laboració de la Diputació de Barcelona, Red Española de Desarrollo Rural (REDR) i l'European Network for Rural Development (ENRD)

Durant el transcurs de la jornada es van presentar els diferents projectes de cooperació catalana que coordinen els 11 Grups d'Acció Local de Catalunya, entre els quals, des de l'Associació Leader de Ponent es va exposar el projecte GUSTUM. 

La inauguració la va presidir la Hble. Sra. Meritxell Serret, Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, i també hi van estar presents el Sr. Dionís Guiteras, vicepresident de la Diputació de Barcelona, el Sr. Carles Luz, president d'ARCA, el Sr. Aurelio Garcia, president de la REDR, i el Sr. Yves Champetier, representant de la ENRD.

Entre tots ells, van destacar la gran importància de la cooperació, ja sigui de proximitat, interterritorial o transnacional i el valor de la metodologia Leader en quant a poder escollir què fer al territori en base a la demanda de la seva població.

Al llarg de la jornada hi va haver un networking compartint la informació de tots els projectes amb la gent interessada que va assistir a l'acte.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.