Els valors diferencials de l’Oli d’Oliva Verge Extra a debat

15 Setembre 2020 | Gustum | Catalunya
ForumVE20

Aquest any 2020, i a causa de la pandèmia del coronavirus, el Fòrum Verge Extra: oli i territori d'aquesta edició no s'ha pogut celebrar, és per això que s’ha organitzat una jornada on-line entorn la nova comercialització de l’Oli d’Oliva Verge Extra

La nova realitat sorgida de la pandèmia de la Covid19 ens porta a una profunda revisió dels canals de comercialització, en especial en relació a la venda on-line i la incorporació de nous valors afegits que ens permetin diferenciar-nos i superar la competència. 

La jornada, que porta per nom ‘Els valors diferencials de l’Oli d’Oliva Verge Extra i la seva nova comercialització’ es realitzarà el proper 25 de setembre, i estan previstes diferents ponències. 

Hi participarà en Toni Massanès, director de Fundació Alícia, en Joan Morales, director de Descobrir.cat i Manuel Parras, catedràtic en comercialització d'oli d'oliva, Universidad de Jaén. 

Les inscripcions per seguir la jornada ja estan obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç:  www.forumvergeextra.cat 

A continuació, podeu fer un cop d’ull al programa de la jornada. 

11:00 – Benvinguda a càrrec de Carmel Mòdol, Director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries.

11:10 – La venda directa, els canals curts i la noció de comerç de proximitat, a càrrec de Joan Morales, director de DESCOBRIR.

11:30 – Oli d’Oliva Verge Extra i nous hàbits de consum, a càrrec de Toni Massanés, director de la Fundació ALICIA.

11:50 – Els valors i el posicionament comercial de l’Oli d’Oliva Verge Extra, a càrrec del Dr. Manuel Parras, catedràtic en comercialització i investigació de mercats de l’oli d’oliva de la Universitat de Jaén.

12:10 – Fòrum amb lliure intervenció de les persones assistents

12:50 – Cloenda a càrrec de Mario Urrea, president de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.