Els socis de l’ADV Ecològica de Ponent es formen en posicionament estratègic

19 Juny 2020 | Gustum | Catalunya
IMGADVeco

Els membres de l’Agrupació de Defensa Vegetal de Producció Ecològica de Ponent(ADV Ecològica de Ponent) rebran aquest divendres 19 de juny una sessió de posicionament per tal de potenciar la comercialització dels seus productes.

Aquesta acció, que sorgeix de les necessitats detectades per part dels socis i que ha comptat amb el recolzament de l'Associació Leader de Ponent, la conduirà la consultora de comunicació i màrqueting, Eva Torrents, deDívik comunicació i marketing.

Serà una sessió de dinàmica grupal d'aproximadament dues hores queservirà als socis de l’ADV Ecològic de Ponent per reflexionar,per una banda, sobre els valors que els identifiquen,i per l'altra,per definir l'estratègia i pla d'acció que hauran de seguir per tal de crear un segell propi que permeti millorar la comercialització dels seus productes.

La metodologia emprada, Manual Thinking, consta de 3 parts diferents. S’iniciarà amb una reflexió individual, es seguirà amb una reflexió grupal i acabarà compartint les reflexions amb tots els participants.

Aquesta formació està cofinançada per l'Associació Leader de Ponent i emmarcada dins Start-up Rural, un projecte que té l'objectiu de donar suport al teixit econòmic del territori oferint-los formació i assessorament. L'alineació d'Start-up Rural amb el projecte Gustum és molt clara, ja que amb la coordinació d'aquest es recolzen iniciatives promogudes per entitats i agrupacions que treballen conjuntament per un territori i pel producte agroalimentari local.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.