El projecte XEMAC impulsa seminaris gratuïts per emprenedors/es agroalimentaris

27 Gener 2021 | Gustum | Catalunya
ProjecteXEMAC

El proper 4 de febrer s'iniciaran els seminaris gratuïts d'emprenedoria agroalimentària impulsats pel projecte XEMAC.

XEMAC és un projecte que neix a través dels programes Innovadors i experimentals del SOC, que gestionem des de Concactiva i ARCA.

El primer seminari anirà a càrrec d'Albert Cañigueral i porta per títol 'Si ja compartim espais de treball, què més podem compartir?'. Aquest serà el primer dels seminaris que s'impartiran durant el mes de febrer, des de les 17h i fins les 20h i en format virtual.

Les inscripcions ja es poden fer a través d'aquest enllaç: buff.ly/39jhZMY

Les temàtiques a tractar seran la gestió d'espais compartits, els diferents models de negoci, els condicionants, la comunicació i la normativa.

Què és la XEMAC?

La XEMAC pretén ser un punt de trobada fòrum de referència que aglutini iniciatives d’emprenedoria agroalimentària lligades a infraestructures innovadores de suport (Espais tests i Obradors Col·lectius). Una xarxa on persones i entitats treballen per l’emprenedoria agroalimentària i cooperen per enfortir el teixit productiu del territori; fomentant el relleu generacional en el sector agrari i el món rural.

La XEMAC impulsa la generació d’iniciatives de suport per a les persones emprenedores que vulguin iniciar una activitat en l’àmbit agroalimentari al món rural, dona solucions i assessorament tant a entitats que volen iniciar un projecte d’espai test agrari i/o d’obradors compartits, com a emprenedors que en volen formar part; i ofereix suport en la recerca de projectes lligats a l’emprenedoria agroalimentària, establint col·laboracions, vincles, oferint formacions, assessoraments i acompanyaments també a entitats que vulguin impulsar aquestes polítiques innovadores.


Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.