El projecte Gustum ofereix gratuïtament a 50 productors l'accés a Google My Business

22 Juliol 2020 | Gustum | Catalunya
Google My Business

Des de Gustum, un projecte dels 11 grups Leader de Catalunya, oferim la possibilitat d'accedir a Google My Business amb la col·laboració de Nubulus Internet & Web Services

Per tal de seguir treballant per promocionar el producte agroalimentari local, artesà i de qualitat volem oferir aquest servei de forma gratuïta a 50 productors/es, ja que és un recurs molt interessant per donar-se a conèixer mitjançant la plataforma de Google.

Els REQUISITS per poder gaudir d'aquest servei són:

- Persones autònomes
productores i/o elaboradores de productes agroalimentaris.
- Microempreses agroalimentàries.
- Estar situat en territori rural català, definit pel DARP (consultar si es pertany a alguna de les zones acolorides d'aquest MAPA).

Els CRITERIS D’ADJUDICACIÓ seran els següents:

- PRIORITZAREM l’ordre d’inscripció a través del formulari.
PRIORITZAREM les microempreses o persones autònomes que NO estiguin donades d’alta.

Recomanem que visualitzeu el següent VÍDEO, el qual explica breument què és i què comporta formar part de Google My Business.

Per inscriure's al servei, cal fer la inscripció a través del següent FORMULARI. El termini s'acabarà el dia 14 d'agost de 2020

Quan finalitzi aquest  termini d'inscripció, valorarem totes les peticions registrades i ens posarem en contacte amb tothom. El fet d'haver enviat la sol·licitud NO GARANTEIX l'accés al servei.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.