El Departament d’Agricultura convoca els Premis PITA i Ruralapps 2021

11 Febrer 2021 | Gustum | Catalunya
PremisPITA21_DEF

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha convocat la XX edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària i la VIII edició del Premi Ruralapps.

El DARP vol reconèixer i distingir amb el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària les empreses agràries, les agroindústries i les persones joves emprenedores innovadores que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l’empresa orientats a millorar-ne la competitivitat i la sostenibilitat mitjançant la innovació.

El premi consta de tres modalitats: una per a l’empresa agrària, una per a l’agroindústria, i una al/la jove emprenedor/a innovador/a i atorgarà 6.000 euros a cadascun dels guanyadors i 2.000 euros a cadascun dels finalistes.

A través del Premi Ruralapps, el DARP vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari i rural, i distingir les empreses que hagin desenvolupat les millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agroalimentari i del medi rural.
S’estableix dos tipus de premi: Ruralapps-professional del sector per a l’app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals dels sectors agroalimentari, forestal i pesquer, i Ruralapps-ciutadania per a l’app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania, i que facilitin l’accés a la informació sobre l’àmbit agrari, alimentari i/o rural. Els premis estan dotats amb 3.000 euros cadascun.


El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 15 d’abril.


Més informació dels Premis PITA aquí.

Més informació del Premi Ruralapps aquí.

Comparteix a les xarxes socials!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts d'interès. Aceptar