Alumnes de les escoles de Golmés i El Poal visiten la Cúpula Gustum

16 Novembre 2022 | La Cúpula Gustum | Pla d'Urgell
CúpulaAmistat_2022

La Cúpula Gustum reactiva la seva itinerància per escoles i fires del territori català amb l’afany d’aprofundir sobre com, qui i on es produeixen els aliments que diàriament tenim a taula. I amb aquest objectiu fa parada aquest dimecres 16 de novembre a la capital de Pla d’Urgell, on els alumnes de cicle mitjà i superior de les escoles de Golmés i El Poal podran visitar-la durant tot el dia. A més, també podran completar la jornada amb els jocs educatius que ajuden a ampliar i adquirir els conceptes i objectius que persegueix el projecte Gustum; donar a conèixer i posar en valor la producció agroalimentària de l’àmbit rural, els productes que s’hi elaboren, el paisatge que generen i quin impacte té el consum d’aquests en la nostra economia i tradicions.

La instal·lació semiesfèrica es col·locarà al Teatre l’Amistat de Mollerussa ja que per les seves dimensions s’ha de muntar en un sala amb unes condicions adequades i amb suficient espai per als participants. 

L’activitat, que s’inclou en el marc de les Propostes educatives del Pla d’Urgell, s’ha posat a disposició de les escoles que hi participen a través d’un formulari on s’hi ha presentat 5 escoles. L’assignació d’aquestes escoles s’ha realitzat en base a l’ordre d’arribada de sol·licituds i s’ha prioritzat les que no havien utilitzat mai el recurs educatiu que ofereix el projecte Gustum.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.