12 projectes opten al Programa INNicia’t 2021

14 Juny 2021 | Gustum | Catalunya
CANVA INNICIAT21

El programa INNicia’t va tancar ahir el termini de presentació de propostes. Un total de 12 projectes van presentar la documentació inicial i ara passaran a tramitar-se per, primer, veure si compleixen els requisits de participació i després avaluar-ho segons quin aspecte innovador és més atractiu i disruptiu.

Els projectes que s’han acollit a INNicia’t dibuixen el mapa de Catalunya pel que fa a la seva representativitat de Grups d’Acció Local (són projectes integrats en 6 grups d’acció local actualment actius), així com per la seva relació amb Escoles Agràries del Departament d’Acció Climàtica, Agricultura i Agenda Rural. Cal recordar que aquests dos aspectes eren bàsics per poder participar en aquest projecte, i que recollien la voluntat d’aquesta acció de voler acompanyar l’emprenedoria rural que demostra voluntat de millora constant, objectiu aquest bàsic del projecte de cooperació Start Up Rural, que és on s’emmarca el programa.

A partir d’aquí, l’equip tècnic del projecte Start Up Rural treballarà amb els projectes corresponents per definir convenientment qui finalment podrà participar, així com també avaluar correctament les propostes. En aquest sentit, el programa establia elements de proposta innovadora com a criteris bàsics de baremació dels projectes. Més endavant, un equip d’avaluadors definirà els projectes segons la seva proposta: aquest equip estarà format per un membre dels Grups d’Acció Local participants del projecte Territori Intel·ligent, un membre del Grup d’Acció Local originari del projecte, un membre de l’Escola Agrària d’on provingui el projecte i un membre especialitzat en innovació d’ARCA (Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya).

Font: Consorci Leader per al Desenvolupament Rural del Camp

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.