La 6a. edició de Benvinguts a Pagès ja té data!

14 Maig 2021 | Gustum | Catalunya
BAP2021

L’edició de 2021 del Benvinguts a Pagès recuperarà el format presencial durant el primer cap de setmana d'octubre (2 i 3 d'octubre) de 2021. 

Benvinguts a pagès, La Festa és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els camps, ramats, barques i obradors. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa i una oportunitat per omplir el rebost comprant directament al productor.

Enguany, degut a l'excepcionalitat sanitària, les visites es gestionaran a través d'un sistema de reserves. Les explotacions participants al Benvinguts a Pagès disposaran d'una eina de reserva a través de la web per tal que tothom qui ho desitgi pugui visitar en els horaris establerts i es comprometen a atendre les visites en el segúent horari: 

  1. Dissabte 2 d'octubrede 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores
  2. Diumenge 3 d’octubre, de 10 a 14 hores i opcionalment de 16 a 19 hores

Com a explotació que heu tramitat el segell de Venda de Proximitat, o pescadors que teniu interès en el pesca-turisme, l'organització us encoratja a participar en aquesta iniciativa que cerca donar a conèixer l'origen del que mengem, posar en valor la tasca dels productors d'arreu del territori català i promoure la venda de proximitat dels nostres aliments.

El període per tramitar la sol·licitud de participació a Benvinguts a Pagès finalitza el proper 10 de juny.

Aquí podeu consultar els requisits de participació.


Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat, a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels Consells Comarcals, consorcis i oficines de turisme i diverses entitats i associacions del sector. Un any més, l’organització del projecte compta amb la implicació dels Delegats de Benvinguts a Pagès (DBs), les persones referents del projecte a cada comarca. 

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.