17 de Juliol 2020

10:20 - 12:30

Mites al voltant dels aliments

En els últims anys han sorgit diversos relats al volant del consum de carn i llet que alteren la veritable qualitat d’aquests productes limitant el seu valor real.

És important ser coneixedors de la realitat que envolta aquests productes i el consum per poder tenir una opinió crítica i allunyar-nos dels mites que els condicionen. El consum de proximitat ajuda a mantenir un teixit social, dona valor al territori i aporta aspectes beneficiosos per la salut. En aquest jornada es parlaran dels diferents mites al voltant de la carn i la llet, així com dels beneficis que trobem en el consum de productes de proximitat.

Programa

10.20 h Presentació i benvinguda
Sr. Carlos Mencos, responsable de seguretat alimentaria de la Unió de Pagesos.
10.30 h El producte de proximitat i els efectes beneficiosos per la salut
Sr. Gerard Aragonès, investigador del grup de recerca en Nutrigenòmica del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili.
10.50 h Mites sobre el consum de llet i la salut
Dr. Sergio Calsamiglia, investigador i Membre del Servei de Nutrició i Benestar dels Animals (SNiBA). Universitat Autònoma de Barcelona.
11.10 h Alimentació saludable: cal que mengem carn?
Sra. Dolors Borau, diplomada en Dietètica i Nutrició per la Universitat de Barcelona.
11.30 h Torn obert de preguntes
12.00 h Cloenda de la jornada
Sr. Carlos Mencos, responsable de seguretat alimentaria de la Unió de Pagesos.

Aquesta jornada es realitza en línia. Si esteu interessats en seguir les seves explicacions us podeu inscriure a la jornada mitjançant aquest enllaç. Uns dies abans de la sessió ens posarem en contacte amb vosaltres per enviar-vos l’enllaç de l’aula virtual des d’on podreu seguir la formació.

Descarrega't aquí el cartell de la jornada

GAL organitzador:

Associació leader de ponent

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.