24 de Setembre 2020

16:00 - 17:30

En línia

Lideratge i estratègies de futur al sector agroalimentari

El sector agroalimentari es troba davant d’importants reptes, alguns dels quals han adquirit una major dimensió a partir de les incerteses del moment actual. Reptes com el comerç en línia, les noves tecnologies, la seguretat de la cadena alimentària, la producció sostenible, la demanda d’aliments de qualitat, el canvi climàtic, el preu de l’energia, etc. Aquesta jornada vol parlar sobre quines sinèrgies i estratègies de futur pot establir i liderar el sector agroalimentari per a poder afrontar aquests reptes. Aquesta jornada s’organitza des del Campus Empresarial Agrari format per les Escoles Agràries i el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, per a posar en valor la gestió empresarial.

Programa de la jornada

16.00 h Presentació de la Jornada a càrrec de la Sra. Sílvia Burés. Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya, COEAC, i el Sr. Carmel Mòdol. Director General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP.

16.10 h Taula rodona debat: lideratge i estratègies de futur al sector agroalimentari

- Sr. Tomàs Cusiné. Empresari i president de la DO Costers del Segre.

- Sr. Joan Farré. Empresari i gerent de dverd.

- Sra. Olga Martín. Catedràtica en Tecnologia d’Aliments i vicerectora de Transferència i Foment de la Innovació a la UdL.

- Sra. Laia Villar. Enginyera i directiva d’Altinco.

Modera: Sra. Conxita Villar. Delegada per Lleida del COEAC.

17.10 h Torn obert de paraules

17.30 h Cloenda de la Jornada

Aquesta jornada es realitza en línia. Si esteu interessats en seguir les seves explicacions us podeu inscriure a la jornada mitjançant l’enllaç que trobareu a sota. Uns dies abans de la jornada ens posarem en contacte amb vosaltres per enviar-vos l’enllaç de l’aula virtual des d’on podreu seguir la formació.

Inscripcions

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

Per a més informació podeu contactar amb l’Escola Agrària de Tàrrega del DARP (Tel.:973 31 07 15 – A/e: efortuno@gencat.cat )

Organitzador:

Enginyers Agrònoms; Campus Empresarial; Fira de Lleida

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.