03 de Juny 2017

12:00 - 03:00

Can Colapi de Tàrrega (Espai Reguer)

La Tartana a la Fira de la cervesa artesana de Tàrrega

La Fira de la Cervesa Artesana està organitzada per l’Associació Agrat i Cerveseria Matoll, i tindrà lloc a Can Colapi de Tàrrega,  un espai més gran i amb més possibilitats per fer-hi activitats paral·leles.
Comptarà amb una oferta de més de 75 varietats diferents de cerveses realitzades de forma artesanal per 15 productors diferents, els quals són: C13 (La Pobla de Segur), La Vella Caravana (Menàrguens), Lo Perot (Penelles), Cerveses de Ponent (Seró), Lo Vilot (Almacelles), Les clandestines (Montferri), La Segarreta (Sta. Coloma de Queralt), Lo Gambusí (Tortosa) Cerberus (Artès), Marina (Blanes), Lupulus (Casp), Quer (Berga), Vandals (Pont de Suert), Biir (Barcelona) i Matoll (Belianes).

L'horari serà des de les 12 del migdia fins a les 3 de la matinada, i l’oferta gastronòmica creixerà amb múltiples food-trucks i parades de productes de proximitat. En aquest sentit, Gustum hi col·laborarà portant la Foodtruck 'La Tartana', propietat de l'Associació per la gestió del programa Leader Ripollès Ges Bisaura. Aquesta foodtruck oferirà plats elaborats amb producte de proximitat i perfectament combinables amb la cervesa.

GAL organitzador:

Associació leader de ponent

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.