23-28 de Juny 2020

12:00

Rocallaura

La GustumRecepta amb l'Ennio i la Mariela, del RocallauraCafè

Un arròs de xai i carxofes, elaborat amb productes de proximitat, és el plat escollit pels xefs Ennio i Mariela del restaurant RocallauraCafè per protagonitzar una nova edició de la GustumRecepta.
El licor Vi de nous, de la Cooperativa Tres Cadires, les verdures dels pagesos Anna i Pep, la carn de la Carnisseria Xarcuteria Vallverdú Aloy o l'Oli d'Oliva Verge Extra de Cal Sileta, són alguns dels ingredients principals d'aquesta recepta que ja es pot veure al canal de Youtube de Gustum.

A diferència de la primera edició d'aquesta proposta, els xefs del RocallauraCafè, ens ofereixen tastar el plat al mateix restaurant amb les altres opcions de la seva carta, o bé demanar-lo per emportar al restaurant o fer la comanda del plat per Whatsapp i rebre'l a domicili, des del 23 de juny i fins el 28 del mateix mes.

El RocallauraCafè està obert de dimarts a diumenge (de 12h a 16h i de 19h fins al tancament). Les comandes per demanar el plat es poden fer a través del WhatsApp al 633 322 830 o bé al 622 828 505. Els repartiments a domicili es fan divendres, dissabte i diumenge.

Des del RocallauraCafè reparteixen a Rocallaura, Belltall, Solivella, Blancafort, Omells de Na Gaia, Montblanquet, Vallbona de les Monges, Nalec, Preixana, Bellpuig, Belianes, Llorenç de Vallbona, Maldà, Rocafort de Vallbona, Verdú, Tàrrega.

GAL organitzador:

Associació leader de ponent

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.