14-15 d' Octubre 2017

Fira de Sant Ermengol - La Seu d'Urgell

La Cuina del Formatge

La Fira de Sant Ermengol és un esdeveniment de gran importància per la visualització i promoció dels productors locals d'aquest territori, especialment els relacionats amb el món del formatge.  En el marc del GUSTUM, el Consorci Alt Urgell-Cerdanya hi col·labora tenint un espai rellevant dins d'aquesta, 'la Cuina del Formatge'.

És un espai que es troba al pavelló esportiu i en el qual s'ofereixen plats elaborats per productors de l'Alt Urgell i el seu formatge com a ingredient principal.

Els visitants hi podran accedir a través de la compra del tiquet degustació dels formatges, que contindrà una pestanya extra que donarà dret a un tast a qualsevol dels estands dels productors de l’Espai Tast Km 0. Els productors presents només podran oferir i vendre producte elaborat per ells mateixos.

Aquest espai és una excel·lent plataforma de promoció per a les produccions agroalimentàries del territori, ja que la Fira de Sant Ermengol atrau milers de visitants i és una oportunitat per a donar a conèixer els productes.

Per més informació: La Cuina del Formatge

GAL organitzador:

Consorci grup d’acció local alt urgell-cerdanya

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.