20 de Juliol 2017

09:00 - 13:30

Restaurant la Cabana de Berga

Jornada tècnica per a empreses alimentàries a Berga

Arran d’un seguit de diagnosis i assessoraments en empreses alimentàries del territori rural català s’han detectat un seguit de mancances comunes entorn als eixos següents: comercialització i màrqueting, finançament i internacionalització. Aquesta jornada pretén donar a conèixer aquestes problemàtiques més comunes i les solucions més adients per afrontar-les. També es farà una ponència específica sobre el posicionament i segmentació de mercat, portafolis de productes, política de preus, i tipus de canals de distribució. 

Per acabar l'acte es mostraran els resultats de l'anàlisi estratègica, de recursos i capacitats, un estudi realitzat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà en el marc del programa de Xarxa Productes de la Terra de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de Diputació de Barcelona.


Inscripcions

Programa 

GAL organitzador:

Associació leader de ponent

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.