15 de Juliol 2020

10:00 - 12:00

Jornada PATT. Comunicació i màrqueting del vi en temps de Covid19

En el context actual davant la crisi sanitària de la Covid19, el sector del vi català -com la major part de sectors productius del país- s’ha vist greument afectat. Està patint un significatiu descens de vendes locals i nacionals; el tancament de fronteres afecta l’exportació d’aquests vins al món. I ara més que mai, és imprescindible definir noves estratègies que permetin revertir o millorar la situació generada per la nova realitat. En aquest sentit, creiem que la comunicació pot ser un gran aliat en la recuperació del sector. Fer marca, donar a conèixer nous productes o cellers, fer d’altaveu de projectes específics de les entitats del sector. És important fer-ho, i fer-ho bé, aplicant les eines que permetin obtenir resultats positius i efectius. Per aquest motiu, i perquè volem estar al costat del sector i contribuir a la seva activació, volem aprofitar aquesta plataforma per compartir idees, estudis i plataformes que puguin contribuir a millorar la seva situació a través de la comunicació.


Programa

10.00 h Benvinguda i salutació a càrrec del Sr. Salvador Puig, director general de l’INCAVI.

10.10 h Presentació de la jornada a càrrec de la Sra. Eva Vicens, coordinadora del Grup Comunicació i Cultura del Vi de Vins Vinents.

10.15 h Presentació del Baròmetre del vi català a Instagram a càrrec de la Sra. Judith Cortina, d’Enoturista.cat i coautora del Baròmetre i el Sr. David Jobé, d’Enoturista.cat i coautor del Baròmetre. 10.40 h La comunicació i el màrqueting digitals. Estratègies, eines i impactes a càrrec de la Sra. Patricia Golferichs, directora de l’Agència Vilateral i la  Sra. Glòria Vallès, professora a EAE Business School i Ostelea.

11.30 h Torn de preguntes

12.00 h Cloenda de la jornada

Aquesta jornada es realitza en línia. Si esteu interessats en seguir les seves explicacions us podeu inscriure a la jornada a través de l’enllaç que trobareu més avall, a continuació ens posarem en contacte amb vosaltres per enviar-vos l’enllaç de l’aula virtual des d’on podreu seguir la formació.

La jornada és gratuïta, us podeu inscriure a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

GAL organitzador:

Associació leader de ponent

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.