29 de Juny 2020

11:00 - 13:30

Jornada on-line “Educació amb l’entorn i desenvolupament rural. Presentació de recursos pedagògics dels projectes Leader”

Jornada on-line “Educació amb l’entorn i desenvolupament rural. Presentació de recursos pedagògics dels projectes Leader

Jornada impulsada amb l’objectiu de sensibilitzar la comunitat educativa amb la importància que té l’entorn en l’educació i el desenvolupament rural, donar a conèixer els recursos educatius generats per alguns projectes Leader a les escoles i generar sinèrgies entre la comunitat educativa, els Grups d’Acció Local i el programa d’Escoles Verdes.

La sessió comptarà amb la participació del Sr. Francesco Tonucci, pedagog de referència i membre de l’Istituto di Scienze e Tecnologie della Cognizione italià, que ens parlarà sobre l’educació vivencial a partir de l’entorn com a eina de desenvolupament rural.

Per assistir a la jornada, cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç:  https://forms.gle/qcjfR3T7uhxU7hLf7

L’assistència a la jornada és limitada i seguirà l’ordre d’inscripció dels participants. Un cop realitzada la inscripció, us enviarem un correu electrònic de confirmació, així com l’enllaç per accedir a la jornada, que es farà a través de la plataforma Meet de Google.

Per dubtes o consultes, podeu enviar un correu a innovacio@arca-dr.cat.

GAL organitzador:

Consorci grup d’acció local noguera-segrià nord Associació leader de ponent

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.