08 de Febrer 2018

09:00 - 11:30

Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida

Jornada gastronòmica per promocionar els productes del Segrià

Per tal de promocionar els productes locals, des de l'Associació Leader de Ponent i a través del projecte Gustum, s'han programat 4 jornades gastronòmiques amb producte local dirigides a futurs professionals del món de l'hosteleria, un col·lectiu molt específic però que té molt valor ja que són ells qui determinen quins són els aliments que volen utilitzar per a l'elaboració dels seus plats.

Aquesta és la tercera sessió, en la que es voldrà mostrar el valor dels productes alimentaris de la comarca del Segrià, tot realitzant un showcooking impartit per una xef de referència de la comarca, com és la Mercè Tomàs del restaurant L'Estel de la Mercè de Lleida. Aquesta elaborarà un menú de 3 plats utilitzant productes d'aquesta comarca tot remarcant les seves qualitats i característiques.

La jornada tindrà una durada de dues hores i s'impartirà a les instal·lacions de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida.

GAL organitzador:

Associació leader de ponent

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.