15 de Setembre 2017

09:30 - 17:30

Edifici el Vagó - Escola Industrial de Barcelona

Jornada de presentació de projectes de cooperació Leader

“Generar oportunitats al món rural”


Davant els reptes que afrontem els territoris rurals, la cooperació entre les entitats, empreses i persones que hi viuen és imprescindible.

La jornada pretén posar en rellevància el valor de la cooperació entre territoris i els resultats dels projectes que s’estan realitzant al medi rural català; a la vegada que planteja nous vincles amb altres Grups d'Acció Local de l'Estat i entitats interessades.
Es presentaran els projectes de cooperació interterritorial desenvolupats pels 11 Grups d’Acció Local LEADER durant el període 2014-2020, entorn a àmbits i temàtiques tan diferents com l'emprenedoria, la valorització dels productes agroalimentaris locals (projecte Gustum), la transició energètica i el canvi climàtic, la valorització del patrimoni natural i cultural, el retorn dels joves als territoris rurals i la implantació del coworking a les zones rurals, entre d'altres temàtiques.

ACTE GRATUÏT
Inscripció prèvia fins el 12 de setembre o exhaurir places a:
Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya – ARCA
T + 34 973481752
comunicacio@arca-dr.cat
@desruralcat

GAL organitzador:

Associació leader de ponent

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.