16 de Febrer 2021

17:00 - 20:00

En línia

IV Seminari XEMAC. Requisits i tràmits per posar en marxa un Obrador Agroalimentari

El proper 16 de febrer es realitzarà el quart seminari gratuït d'emprenedoria agroalimentària impulsat pel projecte XEMAC després d'un cicle de sessions que van començar el dia 4 de febrer.


XEMAC és un projecte que neix a través dels programes Innovadors i experimentals del SOC, que gestionem des de Concactiva i ARCA.

El quart seminari anirà a càrrec de Mariona Rota i porta per títol 'Requisits i tràmits per posar en marxa un Obrador Agroalimentari'


Les inscripcions ja es poden fer a través d'aquest enllaç: buff.ly/39jhZMY


La XEMAC pretén ser un punt de trobada fòrum de referència que aglutini iniciatives d’emprenedoria agroalimentària lligades a infraestructures innovadores de suport (Espais tests i Obradors Col·lectius). Una xarxa on persones i entitats treballen per l’emprenedoria agroalimentària i cooperen per enfortir el teixit productiu del territori; fomentant el relleu generacional en el sector agrari i el món rural.

La XEMAC impulsa la generació d’iniciatives de suport per a les persones emprenedores que vulguin iniciar una activitat en l’àmbit agroalimentari al món rural, dona solucions i assessorament tant a entitats que volen iniciar un projecte d’espai test agrari i/o d’obradors compartits, com a emprenedors que en volen formar part; i ofereix suport en la recerca de projectes lligats a l’emprenedoria agroalimentària, establint col·laboracions, vincles, oferint formacions, assessoraments i acompanyaments també a entitats que vulguin impulsar aquestes polítiques innovadores.


GAL organitzador:

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.