04 de Febrer 2021

17:00 - 20:00

En línia

I Seminari XEMAC. Si ja compartim espais de treball, què més podem compartir?

El proper 4 de febrer comencen els seminaris gratuïts d'emprenedoria agroalimentària impulsats pel projecte XEMAC; XEMAC és un projecte que neix a través dels programes Innovadors i experimentals del SOC, que gestionem des de Concactiva i ARCA.

El primer seminari anirà a càrrec d'Albert Cañigueral i porta per títol 'Si ja compartim espais de treball, què més podem compartir?'.

Aquest serà el primer dels seminaris que s'impartiran durant tot el mes de febrer, des de les 17h i fins les 20h.

Les inscripcions ja es poden fer a través d'aquest enllaç: buff.ly/39jhZMY


La XEMAC pretén ser un punt de trobada fòrum de referència que aglutini iniciatives d’emprenedoria agroalimentària lligades a infraestructures innovadores de suport (Espais tests i Obradors Col·lectius). Una xarxa on persones i entitats treballen per l’emprenedoria agroalimentària i cooperen per enfortir el teixit productiu del territori; fomentant el relleu generacional en el sector agrari i el món rural.

La XEMAC impulsa la generació d’iniciatives de suport per a les persones emprenedores que vulguin iniciar una activitat en l’àmbit agroalimentari al món rural, dona solucions i assessorament tant a entitats que volen iniciar un projecte d’espai test agrari i/o d’obradors compartits, com a emprenedors que en volen formar part; i ofereix suport en la recerca de projectes lligats a l’emprenedoria agroalimentària, establint col·laboracions, vincles, oferint formacions, assessoraments i acompanyaments també a entitats que vulguin impulsar aquestes polítiques innovadores.


Organitzador:

SOC; ARCA; CONCACTIVA; GENERALITAT DE CATALUNYA; SEPE

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.