05 d' Octubre 2021

16:00 - 20:30

Teatre L'Amistat. Mollerussa (Pla d'Urgell)

I Networking Agroalimentari 'Gastromatch'

El Teatre L’Amistat acollirà el pròxim dia 5 d’octubre el primer networking del Pla d’Urgell que té per objectiu posar en contacte restauradors i productors de la comarca i el seu entorn per crear una xarxa de consum de productes de proximitat. El Gastromatch, tal com ha estat nomenat, tindrà places limitades a una quinzena de restauradors i una quinzena de productors. No obstant això, la jornada inclourà prèviament un apartat formatiu obert al públic en general amb dues ponències: una primera sobre gastromàrqueting i una segona cooperativisme local.

Precisament, l’encontre s’iniciarà a les 4 de la tarda amb aquest apartat pensat per oferir informació concreta sobre eines de promoció a través del màrqueting i la comunicació en la primera de les ponències mentre que en la segona es presentarà un cas real concret com el de Som Garrigues per mostrar els avantatges del cooperativisme de serveis.

El Gastromatch pròpiament dit començarà a les 7 de la tarda en un format distès a través de cites ràpides de 5 minuts. Cada productor tindrà el seu espai assignat on rebre els restauradors que es desplaçaran per cada un d’aquests espais per establir els contactes i estudiar la possibilitat que hi hagi un acord. 

Data: 5 d'octubre
Lloc: Mollerussa | Teatre Amistat


Programa


De 16.00h - 16.10h: Benvinguda.
De 16.10h - 17.40h: Jornada #Gastromarketing per a productors agroalimentaris i restauradors. Com treballar el màrqueting i la comunicació del meu negoci?
De 17.40h - 18.30h: Ponència de Ponent Coopera. Presentació del cooperativisme, del cooperativisme de serveis i del cas pràctic de Mengem Garrigues.

Coffee/Tea Break (30')

De 19.00h - 20.30h: Gastromatch! | Networking gastronòmic de proximitat.

Vine a conèixer tota la meravella d'aliments i restauradors de KM0 que t'envolten! 

Per a més informació i participació:
https://www.gastrosaraus.com/gastromatch
✉️: som@redpeppers.agency

Organitzador:

Oficina Jove del Pla d'Urgell; Ajuntament de Mollerussa, amb la col·laboració de l'Associació Leader de Ponent i la Direcció General de Joventut

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.