Del 21 de Setembre 2021

al 19 d' Octubre 2021

09:00

Virtual

Formació. Com crear una botiga de venda directa virtual

La creació d’una botiga virtual és un moment important en l’estratègia d’una empresa agroalimentària. Cal definir quins són els criteris bàsics per crear-la, què cal tenir en compte, quina normativa hi va lligada i què cal fer per arribar a un màxim d’usuaris d’una manera eficient i eficaç. En tot cas, caldrà conèixer quins són els punts bàsics que cal seguir per tal de tenir èxit. 
Aquest curs té com a objectiu ajudar a entendre el canal digital i veure quin paper té el comerç electrònic dins de l’estratègia de l’empresa. A través d’aquest curs, l’alumnat treballarà amb l’eina Wordpress per tal que pugui crear el seu propi comerç electrònic; entendrà i configurarà els sistemes d’allotjament web per muntar una botiga virtual en un entorn de proves i coneixerà la regulació de la venda de productes agroalimentaris online.

Requisits de preinscripció i matriculació
Preinscripció: Les preinscripcions es poden fer fins a 5 dies abans de l’inici del curs (17/09/2021).
Es confirmarà la plaça i forma/termini de pagament de la matrícula mitjançant un correu electrònic.
La preinscripció NO garanteix la plaça.
Les sessions seran per vídeo-conferència mitjançant la plataforma Zoom i les pràctiques mitjançant la plataforma Wordpress, pel que es requereixen uns coneixements bàsics en informàtica.

Podeu inscriure-us-hi mitjançant un correu electrònic a la coordinació del curs
Coordinador/a:
Eva Carreras, telèfon 973 31 07 15 a/e: eva.carreras@gencat.cat 

Calendari
Del 21 de setembre al 26 d’octubre
Horari
Dimarts, de 19:00 a 20:30 h
Durada del curs: 30 h

Cost del curs: Dret d’inscripció: 32 €

Organitzador:

Escoles Agràries; Campus empresarial; RuralCat

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.