24 de Març 2022

16:00 - 18:30

En línia.

Seminaris tècnics de processats de fruita i hortalissa. Tendències i innovació de productes transformats vegetals

En l’actual entorn de globalització, la generació de nous coneixements i la seva transformació en nous productes i serveis és un dels reptes més importants per mantenir i millorar la competitivitat de les empreses. Així, poder anar un pas endavant i conèixer noves tendències, nous formats i nous ingredients que permetin crear un producte únic en el negoci és un factor clau. Per aquest motiu el DACC amb l’Escola Agrària de Tàrrega i l’IRTA oferim aquests seminaris tècnics que inclouen tots els aspectes relacionats amb el processament de fruites i hortalisses des de diferents àmbits.

Entre els què assisteixin al 80 % dels seminaris en línia i també al darrer seminari presencial que es durà a terme al Fruitcentre, se’ls oferirà un treball de final de seminaris. Així, s’estudiaran els treballs presentats i se’n seleccionaran tres, sempre enfocats al món dels transformats vegetals, i d’acord amb el procediment que es presentarà a la darrera sessió.

Així les investigadores del Programa de Postcollita que treballen en el Grup de Fruites i Hortalisses Processades de l’IRTA al Fruitcentre de Lleida, assessoraran les tres propostes. L’assessorament podrà incloure aspectes relacionats amb la millora del procés d’elaboració de productes transformats, millora de producte, com ara la formulació o el desenvolupament de nou producte, o bé, aspectes relacionats amb la millora de la qualitat.

Els seminaris es realitzen en línia. El dia abans de cada seminari rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-lo.

El seminari del 30 de juny es realitza presencialment. Totes les persones assistents hauran de seguir les mesures de prevenció establertes amb motiu de la COVID-19 vigents en aquella data. 

Programa de la segona sessió: 

16.00 h. Tendències i innovació de productes transformats vegetals. A càrrec de Sra. Sara Jiménez i Sra. Begoña de la Calle. Oficina Vigilància Tecnològica IRTA.

17.00 h. Aspectes generals del processat de productes vegetals i tecnologies tèrmiques d’obtenció de productes de V Gamma. A càrrec de Sra. Virginia Prieto i Sr. Israel Hernández, programa Postcollita IRTA.

18.30 h Fi de la sessió

Inscripcions

A través de RuralCat: Inscripcions

Per a més informació: Escola Agrària de Tàrrega. Tel.: 973 310 715 A/e: rcuadros@gencat.cat

IRTA – Fruitcentre Tel.: 973 003 431 A/e: ingrid.aguilo@irta.cat

Programa del seminari

Organitzador:

Departament d'Acció Climàtica, Ag¡limentació i Agenda Rural, EA Tàrrega i IRTA.

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.