19 de Març 2018

10:00 - 15:00

Pavelló firal de Mollerussa

La Cúpula Gustum a la Fira de Sant Josep

El dia 19 de març la Cúpula Gustum s'instal·la al pavelló firal de Mollerussa, en el marc de la 146a Fira de Sant Josep, a l'espai 'Aliments, territori i tu' de la Diputació de Lleida.

Durant l'horari de 10 a 13 hores, els alumnes de l'escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola podran viure l'experiència vivencial que ofereix aquest recurs i endinsar-se en el món de la producció agroalimentària, tot coneixent qui, com i on es produeixen els aliments que trobem diàriament a taula.

Una vegada s'acabin les sessions per als alumnes de l'escola, la cúpula estarà oberta al públic de 13 a 14 hores, i també es podrà complementar la visita amb un tast gratuït de productes locals, que consistirà en daus de Formatges Camps, 'tartaletes' combinades amb melmelades de Mos de Tros, embotits de la Xarcuteria Porté i coques variades d'A Gust. Tot això acompanyat de vins del celler Matallonga i Mas Blanch i Jové i sucs de Cal Valls.

GAL organitzador:

Associació leader de ponent

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.