21 d' Octubre 2019

09:00 - 17:00

Cooperativa Falset - Marçà

Agronyam 2019

El Celler Cooperatiu de Falset Marçà acollirà la tercera edició d’Agronyam; una jornada destinada a connectar productors del Camp de Tarragona amb professionals de la restauració d’arreu del país: cuiners, periodistes gastronòmics, restauradors, foodies...

La tercera edició d’Agronyam es planteja novament com un punt de trobada, coneixement i intercanvi de contactes i experiències entre ambdós perfils. El programa inclou la participació de Pep Nogué,  Culinary Institute of Barcelona; de Marta Vergés, del programa de TV Menja't el Món La 2 RTVE; de Marta Royo, Mosaiking Comunicació; de Sílvia De Lamo, Food Innovation & Engineering (URV); d'Evarist March, NaturalWalks; i del cuiner Jordi Limon, restaurant Somostorro (Barcelona). 

Agronyam tancarà la jornada acollint un espai de networking amb un tast de productors i elaboradors del Camp de Tarragona i amb un tast de vermut de la Cooperativa Falset Marçà.

GAL organitzador:

Consorci leader de desenvolupament rural del camp

Agenda

En aquests moments no tenim cap acció programada.

Comparteix a les xarxes socials!

En Gustum utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent click aquí on podràs obtenir més informació.